GRAWE vas pokreće

Što biste mogli napraviti za sebe? Svoje bližnje?

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Hrvatskoj koje u svom poslovanju njeguje posebne brand atribute kao što su pokretačko, ponosno i sanjarsko. Kao osiguravajuće društvo svoju poslovnu filozofiju temelji na dugoročnom planiranju budućnosti, odnosno podizanju svijesti o očuvanju i zaštiti najvećih životnih vrijednosti. Sukladno tome GRAWE nastoji, kroz različite aktivnosti osvijestiti da se dobre navike, poput štednje, organizacije vremena, planiranja i postavljanja ciljeva, stječu od malena.

PoKRENI by Grawe

Sigurno se pitate „kakva je poveznica između osiguravajućeg društva i trčanja?“

S početkom proljeća ove godine GRAWE je započeo svoj projekt PoKRENI koji  predstavlja inicijativu u sklopu koje pozivaju sve trkače da prihvate izazov i da svojom dobrom voljom, pozitivnom energijom i motivacijskim pristupom pronađu u svojoj okolini jednog netrkača, bilo da se radi o prijatelju, poznaniku, članu obitelji, kolegi, partneru ili pak potpunom neznancu, da učini nešto dobro za sebe i krene u osvajanje svojih prvih trkačkih metara.

Upravo zato, vjerujući da stvaranje dobrih navika kreće od najranije dobi i da nikad nije prerano za uključiti djecu u sportske aktivnosti, ove godine odlučili su poKRENUTI i roditelje da svoje dijete prijave na utrku jer sport djecu uči timskom radu, disciplini, organizaciji vremena, postavljanju ciljeva, ali i prihvaćanju poraza i ponosu kod dostizanja ciljeva. Zato poKRENITE vaše dijete i dovedite ga na sportsko druženje na dječju utrku VOLIM TRČANJE koja je, zahvaljujući sponzoru GRAWE Hrvatska d.d. za vaše mališane – besplatna.