Pravila nagradnog natječaja „Želim na utrku Volim trčanje“

Pravila nagradnog natječaja „Želim na utrku Volim trčanje “

ČLANAK 1.

PRIREĐIVAČ NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Želim na utrku Volim trčanje “ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Društvo športske rekreacije Aktivan život, Zvonimirova 58, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije 12. Kros utrke Volim trčanje na Facebook event stranici 12. Kros utrke Volim trčanje www.facebook.com/events/2131400960484095/.

Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj te nije ni na koji način povezan s Facebookom. Facebook ne sponzorira niti promiče ovaj Nagradni natječaj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo na način predviđen Priređivačevim Pravilima o privatnosti.

ČLANAK 2.

PRAVO NA SUDJELOVANJE

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati uz suglasnost roditelja ili staratelja, koji, u slučaju dobitka nagrade, nagradu i preuzimaju. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju djelatnici Društva športske rekreacije Aktivan život, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

ČLANAK 3.

TRAJANJE I OBJAVA POBJEDNIKA

Nagradni natječaj odvijat će se prema slijedećem rasporedu:

  • treći dio počinje u srijedu 22. svibnja 2019. u 12:00 i traje do ponedjeljka 27. svibnja u 10:00 (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja). Dobitnici nagrada biti će objavljeni 27. svibnja u 12:00 na Facebook event stranici 12. Kros utrke Volim trčanje.

ČLANAK 4.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objave koja komunicira natječaj na Facebook event stranici 12. Kros utrke volim trčanje napisati “Želim na utrku Volim trčanje..” i svooj razlog zašto želi trčati ovu utrku. Moguće je napisati samo jedan komentar. U slučaju pisanja više imena u komentar isti će biti nevažeći.

Prijava pod različitim identitetima nije dopušteno kao ni prijava pod lažnim profilima Priređivač će provjeriti legitimnost svake prijave i može diskvalificirati iz natječaja one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

ČLANAK 5.

NAGRADE

Nagrade za treći krug natječaja se dodjeljuje odabirom najoriginalnijeg komentara od strane tročlanog žirija. Nagrađeno će biti ukupno 1 sudionik i njegovo/njezino ime biti će objavljeno na Facebook event stranici 12. Kros utrka Volim trčanje.

Ukoliko osoba koja je osvojila nagradu ne želi iskoristiti nagradu može ju prenijeti na drugu osobu.

Nagrade:

1x besplatna startnina za utrke odraslih na 12. Kros utrci Volim trčanje 9.6. 2019. na savskom nasipu u Zagrebu

Navedenu nagradu moguće je preuzeti javljanjem na mail adresu tea@aktivan-zivot.hr najkasnije do 1.6. 2019. Nagrade se ne mogu se zamijeniti za druge proizvode, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po nagradnom natječaju.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6.

DOBITNICI

Dobitnici će biti objavljeni u komentaru ispod objave koja komunicira Nagradni natječaj isti dan nakon završetka natječaja, kao i u posebnoj objavi na dan završetka natječaja te će u istom komentaru biti zamoljeni da se sa svojim osobnim podacima (puno ime i prezime) jave na mail adresu tea@aktivan-zivot.hr u roku od najviše 72 sata.  Priređivač nije odgovoran za eventualne promjene e-mail adrese dobitnika u procesu dodjele nagrada. Ako Dobitnici ne odgovore na obavijest u roku od 72 sata, gube pravo na nagradu. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete, ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja, nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, Facebook Inc., te svi zaposlenici i predstavnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
  • (ne)funkcioniranje Interneta i Facebooka i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;
  • ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;
  • Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 22.5.2019.

Društvo športske rekreacije Aktivan život