2010 / Knjiga dojmova

2010-2

Dojmovi sudionika 3. kros utrke VOLIM TRČANJE

Mi smo sudjelovali u najmanjoj utrci 🙂
Organizacija je bila savršena, poklona preko glave, medalja predivna. Sve naj naj. Nismo uspjeli vidjeti predstavu jer je bila gužva, ali nije važno jer smo se odlično proveli svi zajedno!  Dolazimo i sljedeće godine! Čestitke na uspješnoj organizaciji!

Virginia, mama Leile Zubović

 

Standardno i dobro! Od mladosti (24 godine) pa do sad (45 godina) trčao sam “svoju” Trešnjevačku turu “oko 2 mosta”. A eto sada i službeno na utrci građana. Hvala. Svi bivši veslači “Mladosti” znaju ovu stazu. Ovih 5.000 m predstavljaju za mene emocionalni doživaljaj i konstruktivno sudjelovanje sa sebi sličnima u ovom svijetu!
Neven Dužević

 

Ja sam mama koja je pratila dijete na utrci 500m i ovo su moji komentari:
–  Hvala na organizaciji utrka za djecu jer ovo je za djecu jako lijep doživljaj koji (ukoliko roditelji to pravilno djetetu prikažu) osim što promovira sport, djeci daje do znanja da je važno sudjelovati i pri tome se dobro osjećati i zabaviti.
– Hvala i sponzorima na poklonima za djecu!
– Sve u svemu, jako sam zadovoljna jer usprkos gužvi bilo je sadržaja za djecu (predstava), voća, vode, WC-a, a vjerujem da to sve zajedno nije jednostavno organizirati!
– (nije vezano za organizatore) Nažalost, neki roditelji nisu shvatili dio o “važno je sudjelovati”, pa su svoju dvogodišnju uplakanu djecu doslovno vukli po zemlji do cilja da bi došli par sekundi ranije do cilja, a da ne pričam o guranju u lijevku, što je potpuno nesportski.
Još jednom hvala i od sada na dalje dolazimo obavezno na sve trke!

Maja Ciglar

 

Super organizirano. Čak je i vrijeme na kraju bilo idealno. Obavezno se vidimo i dogodine!
Krešimir Lokas

 

Moj sin (12 g.) je sudjelovao u utrci na 5 km. Organizacija= super, pokloni= super, okrepa=super, sve 5. Prijedlog za iduću godinu: postaviti kategorije prema nekim godištima u ovoj i utrci na 11 km kako bi i najmlađi i najstariji bili dodatno nagrađeni i motivirani.
Branka Marinov

 

Velike pohvale na organizaciji, na izvrsnoj interaktivnoj web stranici. Često sudjelujem na različitim događanjima, ali ovo je prvi puta da sam bila u potpunosti obaviještena o svemu što će se događati, od vremenske prognoze, same staze, do Vašeg maila prije trke. Osjećala sam se kao da sam jedina natjecateljica 🙂

Na dan trke, brojeve smo dobili u sekundi, svi smo bili dobro obaviješteni, nije se kasnilo, ma stvarno nemam nikakve zamjerke, samo velike pohvale!

Jedino što se mogu sjetiti je da mi je žao što moj stariji sin koji ima 12 godina nije mogao trčati, a želio je. Manji je trčao utrku na 500m, ali tamo su bili klinci do 10 godi. Bilo je curica njegove dobi na trci za žene na 2000 m, ali to je bilo samo za žene, pa eventualno da razmislite kako ukonponirati još te klince do recimo 14 godina, jer je djece stvarno bilo u velikom broju

Sve u svemu, svakako ćemo vam se pridružiti i slijedeće godine!
Obitelj Kasumović

 

Čestitke na organizaciji, sve je bilo jako lijepo. Samo jedna mala sugestija – dječja utrka bi se možda sljedeće godine mogla razdvojiti npr. do 6 g. i druga utrka od 6-10 ili 12, jer je možda od 2-10 preveliki raspon. Inače je bilo sve odlično!
Ante Ivkošić

Utrka je bila odlična. Ja sam nastupio na svim dosadašnjim (2008. i 2009,.), ali je mom sinu bila prva jer je sudjelovao (500m) na dječjem maratonu. Nadam se da će na slijedećoj trci 2011. biti još bolje. 
Damir Milek

 

Ovo mi je bila druga utrka u životu i jako mi se dopala. Pored izvanredne interaktivne web stranice i ažurnosti organizatora, posebno bih pohvalio stvoreni, pomalo nestvaran ugođaj: čovjek ima osjećaj da je istovremeno na natjecanju, izletu, putovanju… Dopada mi se i što se na listama naznače godišta, a opet nema diskriminacije (grupe i sl.): najstariji i najmlađi bore sa natjecateljima u najboljim trkačkim godinama (posebno su se proslavili Drago, Anja i Domagoj). O urednoj evidenciji pozicija i postignutih vremena, da i ne govorim. Ipak, imam jednu malu zamjerku. Nakon korisnog kratkog finiša (jedina trkačka osobina sa kojom mogu biti zadovoljan), nisam mogao da se zaustavim i u punoj brzini naletih na djevojku koja je stajala u lijevku i registrirala pozicje. Dovoljno sam upoznao organizatora, tako da problem sa zaustavnim putem smatram riješenim. Pridružujem se čestitkama ostalih.
Goran Hadžiomeragić