Sponzor utrke – Li Ning

Li Ning je najsnažniji kineski sportski brend koji je ove sezone stigao i na hrvatsko tržište pokrivajući segment trčanja, dvoranskog sporta (rukomet, košarka i odbojka), tenisa i sportske obuće i odjeće za slobodno vrijeme.

lining

Ako vam se ime Li Ning čini poznatim – u pravi ste jer je osnivač branda jedan od najvećih gimnastičara svih vremena, g. Li Ning.

Li Ning oprema se dizajnira u Finskoj u skladu sa zahtjevima europskih tržišta i europskih kupaca, a veličine su također europske.

Li Ning želi ponuditi nove, moderne, tehnički superiorne kolekcije odjeće i obuće s naglaskom na specifičnu namjenu za pojedine sportove kao što su trčanje, tenis i indoor sportovi. Brend veliki fokus polaže na program trčanja i sukladno tome od ove godine sponzoriraju našu najbolju maratonku Lisu Stublić (ujedno i ambasadoricu utrke Volim trčanje).

ln-m

U Kini je vrlo popularan brend koji se prodaje u više od 7.500 trgovina u više od 1.800 gradova. Od prošle godine su prisutni na europskom tržištu, a evo od ove i na hrvatskom.

Odjeća za trčanje je napravljena od najkvalitetnijih materijala, iznimno je lagana, atraktivno dizajnirana i cjenovno povoljna. Li Ning tenisice za trčanje razvijaju se u dva smjera – cushion modeli (stabilnost i čvrstoća) i leightweight modeli (lagane tenisice s mekanim đonom). Tenisice su vrlo udobne i pružaju izvrstan osjećaj za podlogu te trkaču daju sigurnost u pokretu i na vrlo neravnom i zahtjevnom  terenu.

ln-w

U Zagrebu Li Ning proizvode možete pronaći u prodavaonicama Klub5 – running store (Nova cesta/Trešnjevački plac), Rost Šport (Dom sportova) i Budo Sport (Avenija Marina Držića). Također, Li Ning možete pronaći u Opatiji (MAC Sport), Umagu (DEA) i Zadru (Sport&Moda). Sa svakom novom sezonom rast će i širina kolekcije i broj prodajnih mjesta.

ln-ls_350

Veliki broj vrhunskih sportaša odlučio se za Li Ning – u Hrvatskoj su to rukometaš Ivano Balić, tenisač Marin Ćilić (a prije Ivan Ljubičić) i Lisa Stublić, a neka od najtraktivnijih svjetskih imena su Jelena Isinbajeva, Asafa Powel, Christian Taylor, Andreas Thorkildsen, Dwayne Wade, Evan Turner, Jose Calderon i mnogi drugi svjetski prvaci i olimpijski pobjednici.

Kros utrka VOLIM TRČANJE će biti premijera ovog (za Hrvatsku) novog trkačkog brenda. Dođite i upoznajte ga!

Na utrci će biti i prigodna prodaja s popustom od 20% za sudionike utrke, a Li Ning je za svakog sudionika utrka odraslih pripremio prigodan poklon.  😉