11. Volim trčanje – ovo je TVOJA utrka!

Sada već tradicionalna lipanjska utrka u Zagrebu  – Kros utrka Volim trčanje, 10.06. održati će svoje 11. izdanje na savskom nasipu kod Boćarskog doma na Prisavlju. Svake godine utrka okuplja sve veći broj sudionika pa vjerujemo kako će i na ovom 11. izdanju trčati gotovo 2000 odraslih trkačica i trkača i djece. Svatko može odabrati za sebe idealnu stazu stoga pozivamo cijele obitelji na sudjelovanje:

  • Dječje utrke – 50, 200, 500 i 800 metara
  • Utrke odrasli – 2, 5, 11 i 15km

Prijave za utrke su otvorene na

–>  Prijavni obrazac za utrke odraslih (2, 5, 11.5 i 15.7 km)

–> Prijavni obrazac za dječje utrke (50, 200, 500 i 800m)

Startnina iznosi 80 kuna dok je sudjelovanje na dječjim utrkama besplatno.

Kako ne biste ostali žedni, za okrijepu se pobrinuo Multipower Iso Drink, a za umorne noge tu je Perskindol sa svojim stručnim maserima. Za one najbolje nagrade je osigurao Brooks, a jedna od vrijednih nagrada svakako je i startnina za ovogodišnji Zagrebački noćni Cener koju je gotovo nemoguće dobiti prije službenog otvaranja prijava u rujnu – osim ako budete pobjednici na svim dužinama odraslih u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kako bismo promovirali rekreativno trčanje kod odraslih, ali i upoznali mlađe generacije s ljepotom ovog sporta, nastala je prije 11 godina Kros utrka Volim trčanje. S vremenom je upravo ova utrka na zagrebačkom savskom nasipu postala “obiteljska” i to iz dva važna razloga. Prvi je zato što na njoj mogu sudjelovati baš sve generacije, a drugi je razlog zato što jednom kada dođete na utrku uvijek joj se vraćate i postajete dio velike trkače obitelji. Vaše medalje i rekordi su i naši, svaki istrčani metar i kilometar je ogroman uspjeh, a osmijeh kada prođete cilj razlog je zašto nastavljamo organizirati ovo događanje.

Stoga ako volite sve ono što ova utrka donosi – druženje, medalju, uspjeh, stazu, navijanje i još mnogo toga, ovo je VAŠA utrka!

Vidimo se u nedjelju 10. lipnja!

Nedeljko Vareškić, organizator utrke i predsjednik udruge Aktivan život.