Ambasadori trčanja

U sklopu održavanja 10. kros utrke Volim trčanje, pokrenuli smo kampanju „Ambasadori trčanja“. Kampanjom se želi istaknuti kako svaki trkač ima razlog zašto je baš trčanje njegov/njezin savršen oblik rekreacije.

Želimo čuti koji su to razlozi zbog kojih trčite? Zbog super osjećaja tijekom ili nakon trčanja, natjecanja, zdravlja, inspiracije, boravka u prirodi ili nekog sasvim osobnog razloga. Jer, bezbroj je razloga, a jedna je ljubav (prema trčanju).

 

Kako se postaje Ambasador trčanja?

  1. Prije svega morate voljeti trčanje 🙂
  2. Zatim na www.ambasadori.trcanje.hr objavite svoju fotografiju s trčanja i kratko opišite razlog zašto volite trčati
  3. Podijelite to na društvenim mrežama i pozovite druge na sudjelovanje

 

Zašto biste bili Ambasador trčanja?

Prije svega zato da potaknete ljude u svojoj okolini da se i oni počnu baviti trčanjem. Vjerujemo da će ih baš vaš razlog potaknuti na rekreativno trčanje. Iskrene, osobne priče uvijek su najbolji motivator na promjene.

 

Pokloni i nagrade za ambasadore

  • U znak zahvale mi ćemo vas nagraditi; pripremili smo mali poklon našeg suradnika Perskindola, a uz poklon paktet dobiti će i naljepnicu „I ja sam ambasador trčanja!” koju ponosno možete nalijepiti gdje god želite pa neka svi znaju da ste baš vi ambasador!
  • Svi prijavljeni ulaze u završno natjecanje – prve tri prijave s najviše glasova na dan 01.06.2017. u 15 sati, dobivaju na dar besplatnu startninu na 10. kros utrci Volim trčanje! Zato nakon objave glasujte za svoje favorite među ambasadorima!

Volim trčanje, utrka je koju se trči sa srcem i koja promovira širenje pokreta rekreativnog trčanja i aktivnog života. Sada želimo da tu strast dalje šire i Ambasadori trčanja.

Pratite nas na Facebook stranici www.fb.com/volim.trcanje.

 

Prijave i glasanje za najbolje Ambasadore na
www.ambasadori.trcanje.hr