Biorela – sponzor dječjih utrka

Velika nam je čast što je ove godine sponzor dječjih utrka Biorela – vodeći brend dobrih* bakterija. Sva djeca će u startnom paketu pronaći slatko iznenađenje – Biorela® Choco Multi Kids, a odrasli će na dan utrke moći posjetiti promo štand i saznati sve što ih zanima o Biorela proizvodima za cijelu obitelj.

A sada želimo predstaviti Biorela® Choco Multi Kids –  jedini dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade.

Tri su neupitne činjenice:

  1. Djeca trebaju vitamine i minerale
  2. Djeca trebaju dobre bakterije
  3. Djeca vole čokoladu

I zato je tu Biorela® Choco Multi Kids  – nova super čokoladica za super otporne i zdrave klince zbog kojeg će vaši mališani s nestrpljenjem iščekivati svoju dnevnu dozu vitamina, minerala i dobrih bakterija.

Ovaj novi proizvod iz poznate Biorela® obitelji jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Stoga je ovo idealno rješenje za snažan imunitet djece te za njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju djece, kognitivni razvoj djece te rast i dvije kulture dobrih* bakterija potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih* bakterija.

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids pogodna je za djecu već od prve godine života. Praktično pakiranje s kojeg vam veselo maše Biorela® super junak Super Choco sadrži 20 pojedinačno zapakiranih čokoladica od 5 g, a preporučena dnevna doza je ½ do 1 prutić dnevno.

Dragi roditelji, vrijeme je da posegnete za ovim tajnim asom iz rukava: ovom super čokoladicom za super zdrave klince. Jer zdravlje djece je najvažnije, zar ne?

Proizvod potražite u ljekarnama, a više informacija o njemu na www.biorela.hr

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu