Farmacia voli trčanje

Dvanaesto izdanje utrke Volim Trčanje donosi vam i najbolje od Farmacijinih savjetovališta: Sportsko i Beauty savjetovalište s posebnim naglaskom na njegu na suncu.

Moja Farmacia već 7 godina prati i educira rekreativce, a za trkače svih dobnih skupina odabrala je ključne proizvode za održavanje i poboljšavanje sportskih performansi kao i za prevenciju kako bi nesmetano uživali u svojoj omiljenoj outdoor aktivnosti.

U okviru Sportskog savjetovališta moći ćete izmjeriti i analizirati svoju tjelesnu masu, visinu te ključne parametre sastava tjelesne mase kao i dobiti odgovarajuće savjete oko važnosti prehrane i dodataka prehrani ovisno o vašem stilu života i tjelesnoj aktivnosti. Osim interpretacije podataka, imat ćete priliku za degustaciju odabranih brandova.

Farmacia Loves Summer naziv je dugogodišnje Farmacijine inicijative kojom se promovira zdravo sunčanje. Tako ćete i za vrijeme ovog sportskog eventa moći doznati sve što vas o suncu i zdravom sunčanju zanima te isprobati najnovije proizvode renomiranih brandova.

Na Farmacia pop up corneru, osim gratis putnih pakiranja i poklona iznenađenja, moći ćete kupiti odabrane proizvode po prigodnim cijenama*

*popust se obračunava prilikom plaćanja koje se provodi isključivo gotovinom.